Zeg vaarwel tegen zomerhitte met de juiste zonwering

De warme zomerdagen zijn het perfecte moment om te genieten van het zonnetje. Maar soms kan de warmte en het felle licht ongemak en schade veroorzaken zoals verkleuring van jouw meubels. Geen zorgen, met de ideale zonwering geniet je tijdens de warme zomerdagen in alle comfort van je woning. Buitenzonwering zorgt ervoor dat je woning fris blijft, want het houdt het gros van het licht en de warmte tegen. Zonwering verhoogt niet alleen je comfort, maar het beschermt ook je interieur en meubels, zo blijf je lekker relaxed. Je hebt volop de mogelijkheid om te spelen met lichtinval en temperatuur. Er zijn ​veel soorten zonwering, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen. Wij zetten graag de verschillende mogelijkheden voor jou in de spotlights! Laat de zon schijnen zoals jij het wenst!

Screens

Met zonwerende screens kies je voor een slimme, energiezuinige koeling van je huis. Ze maken warme ruimtes leefbaar, tot wel 7 à 10 graden koeler! Meestal wordt gekozen voor voorzetscreens die worden bevestigd tegen de gevel of het raam. Deze screens zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar ze ogen ook zeer strak en passen naadloos bij je ramen en gevel. Je kan ook kiezen voor inbouwscreens. Deze kunnen geplaatst worden tegelijkertijd met de vervanging of nieuwbouw van jouw ramen. 

Reflek biedt screens aan in diverse materialen, kleuren en designs. Zo kan je kiezen tussen zonnescreens met doeken in een lichte of donkere tint. In het algemeen geldt: hoe donkerder, hoe efficiënter de zonwering en het lichtcomfort. Op die manier kan jij aangenaam werken in huis of televisie kijken. Screens bieden je ook extra privacy en zorgen ervoor dat je op die manier ongestoord kan relaxen zonder dat jij je druk hoeft te maken om nieuwsgierige pottenkijkers. Screens op zonne-energie? Ook daarvoor kan je bij Reflek terecht!

Rolluiken

Hoewel we kunnen genieten van de warmte, kan het soms te veel worden. Rolluiken zijn de perfecte oplossing voor een comfortabele en aangename temperatuur in je woning tijdens de zomerse hitte. Ze zorgen ervoor dat jij met een gerust gevoel kan gaan slapen want ze zijn een uitstekend afschrikmiddel tegen potentiële inbrekers. Bovendien houden ze het geluid beter buiten zodat jij kan genieten van de stilte. 

Rolluiken zijn een duurzame oplossing tijdens de koude winterdagen. Ze houden de opgewekte warmte beter in huis, waardoor jij geniet van een gezellige en warme thuis. Je brengt de winterdagen niet alleen comfortabeler door, maar bespaart ook heel wat op jouw energiefactuur. 

Zonnescherm

We kennen het allemaal wel, we willen genieten van het prachtige zonnetje op ons terras, maar we willen tegelijkertijd niet verbranden of verblind worden door het felle zonlicht. Een zonnescherm biedt bescherming tegen de hevige zon en zorgt ervoor dat de zon geen spelbreker wordt tijdens een gezellige barbecue of drink op jouw terras. Met een zonnescherm creëer je een comfortabele en aangename plek buitenshuis.  

Een zonnescherm beschermt niet alleen tegen fel zonlicht, maar is ook bestendig tegen lichte regenval en zachte rukwinden. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte regenbuien en kan je gewoon verder genieten op jouw terras. Wij kunnen zonneschermen plaatsen boven je terras, aan je huis of aan je balkon. Je hebt keuze uit heel veel verschillende designs, van strak en minimalistisch tot speels. 

Waar wacht je nog op? Kies bewust voor aangename zomers met de zonwering van Reflek! We zijn als familiebedrijf gebrand op een vertrouwde samenwerking en bieden kwalitatieve Verando zonweringen aan. Weet je nog niet goed welke zonwering jij zoekt? Geen probleem, wij komen graag vrijblijvend bij je langs en maken je wegwijs in alle mogelijkheden. Neem contact op met ons via: 📱 02 768 08 04 of 📩info@reflek.be.

in Blog
Waarom zonwering?
We leggen het uit