Windbescherming
Kies voor een verlengd verblijf op je terras met schermen tegen de wind.Schuifwanden
Vaste wandenWindschermen


Zij-scherm  


Schuttingen

Windbestendig

Geef de wind geen kans en blijf beschermd op je terras.

Optimaal comfort

Geniet 4 seizoenen van je tuin of terras. Overdag een etentje op je terras of in de avond een feestje? Met windbescherming blijven vroege verlaters langer op je party.

Thuiswerken

Zet je achter een van deze schermen om efficiënt te kunnen doorwerken, zonder dat je een jas aan hoeft te doen tegen de wind.

Privacy

Met zijdelingse windbescherming kan je ook opteren voor vaste panelen of lamellen voor meer privacy.

Windbescherming bestaat onder vorm van zijdelingse glasdelen, panelen of doek waarmee je de wind weg houdt van je terras of tuin. Ze worden soms geplaatst om een overkapping windvrij te maken, maar kunnen evenzeer los op je terras worden gemonteerd. Ze zorgen voor een geborgen en veilig gevoel. Je kan zorgeloos genieten van je terras met onze windbescherming.

Wist je dat.. windbescherming ?


    • Een 4-seizoensoplossing voor buiten is.
    • Windbestendig is.
    • Kan worden geplaatst onder een overkapping maar ook losstaand in de tuin of terras.
    • Vele mogelijke designs heeft.
Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

De voordelen van windbescherming

Dankzij windschermen kan je veel meer tijd spenderen op je terras. Je kan veel langer op het jaar blijven genieten dankzij de windbestendigheid van deze schermen.

Je kan enorm veel opties selecteren om de geschikte windbescherming samen te stellen. Je kan kiezen voor glas, vaste panelen, schuivende panelen of een oprollend zijdeling doek, een vaste constructie, of een schuivende constructie.

Ontdek hier al onze tips & oplossingen, zodat je nog meer van je tuin kan genieten.

E-book Aangenaam terras
Boordevol handige tips & tricks 


    waar schermen plaatsen?

    voordelen van schermen?

    waarop letten bij aankoop?

   FAQ

 


               Download E-book

Ook zij kozen voor Reflek

Wij lieten een nieuwe zonwering plaatsen door Reflek. Op alle vlakken 100% tevreden!
Hele goede en persoonlijke opvolging zowel voor als na de plaatsing.
Uitvoering gebeurde heel correct en alles werd zeer netjes opgeruimd.
Kortom: als je op zoek bent naar een correcte, professionele firma met een persoonlijke aanpak en prima opvolging, maar één adres, Reflek!

Stéph V. 

We wilden na anderhalf jaar overbruggen met aluminiumfolie graag voorzetrolluiken aan ons huis. Wij hebben reflek gecontacteerd, deze hebben snel gereageerd. We kregen voldoende uitleg over de beschikbare mogelijkheden, kleuren en bedieningssytemen. Na het aanvaarden van de offerte werden we op de hoogte gehouden en zodra de rolluiken beschikbaar waren, werd er een plaatsingsdatum afgesproken. Ook over de plaatsing zeer tevreden, vriendelijke plaatsers die goed in dialoog gaan. Aanrader voor iedereen!

Nina L. 

Plaatsing van 2x zonwering en een elektrisch rolluik. Heel tevreden over zowel de plaatsing als het materiaal zelf. Vriendelijk, snel en professioneel werk geleverd. Ook achteraf zeer persoonlijk en expliciet gevraagd of we tevreden waren. Mensen met een passie en liefde voor hun vak.

Frank D.M. 

Onze projecten


+ 1000 klanten kozen voor een project 

uitgevoerd met hoogste kwaliteit,

precisie, super service en binnen afgesproken budget