Waarom kiezen voor rolluiken?

De winter staat voor de deur en dit betekent dat de koude temperaturen en onvoorziene weersomstandigheden ook over ons huis komen waaien. Om net dat tikkeltje extra geborgenheid en isolatie aan je woning te bieden raden we bij Reflek steeds aan om te kiezen voor rolluiken. Wat hier nu exact de voordelen van zijn? We lijsten het graag voor je op. 

Veiligheid

Helaas is de winter de favoriete periode voor inbrekers om te gaan kijken in hun favoriete woning. Daarom is het van groot belang je woning voldoende te beschermen en inbrekers geen kans te geven. Rolluiken zijn dan ook het ideale middel om ongewenste gasten buiten te houden.

Geniet van meer privacy

Wanneer het vroeger donker wordt en de lichten vaker aan staan, is de kans groter dat voorbijgangers even binnengluren. Rolluiken bieden een volledige afscherming waardoor buitenstaanders geen glimp van je woning kunnen opvangen.

Hou de koude buiten 

Rolluiken zorgen ervoor dat de warmte steeds optimaal in de woning blijft. Zo brengen ze op hun beurt een extra isolerende functie met zich mee en bespaar jij op je energiefactuur. 

Zeg vaarwel tegen ongewenst lawaai 

Bevindt je woning zich in een drukke staat en is de overlast van lawaai soms te groot? Rolluiken zorgen ervoor dat ongewenst lawaai wordt buitengelaten. 

Summerproof

Ook in de zomer brengen rolluiken heel wat voordelen met zich mee. Zo laat je op een snikhete dag ongewenste zonnestralen buiten en blijft je woning steeds koel. 

Zijn onze rolluiken de ideale oplossing voor je woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via 📱 02 768 08 04 of 📩info@reflek.be

in Blog
Vertrek zorgeloos op reis met automatische rolluiken