Een antwoord op je vragen

Vragen zijn er om beantwoord te worden.
We helpen je verder met een overzicht.

Maatwerk kan enkel op zijn best met een goede voorbereiding. Daarom komen wij opmeten aan huis, ook als er geen garantie is op een bestelling. U geniet van advies op maat, zonder dat u een geldsom wordt gevraagd. Het resultaat? een offerte op maat waarvan u zeker kan zijn dat alles inbegrepen is.

Offertes op afstand zijn uiteraard ook mogelijk en zijn altijd indicatief. na een opmeting kan het aankoop bedrag dus nog varieren.

Een technische opmeting kan tijdens het verkoopsbezoek worden gedaan, of na een bestelling. Dit is product en project afhankelijk. In ieder geval is deze service altijd gratis inbegrepen bij Reflek. We nemen graag onze tijd om zeker te zijn dat alles klopt. Zo bent u ook zeker van uw eindresultaat.

1. Technische opmeting (indien nog niet voltooid tijdens eerste bezoek).

2. Voorschotfactuur 30%.

3. Bestelling bij de fabrikant(en).

4. Communicatie levertermijn en planning.

5. Installatie producten.

6. Slotfactuur & na-service.

We steken veel werk in een correcte offerte. Toch kan het zijn dat je om privé redenen niet kan doorgaan met de bestelling. Zolang het product nog niet in productie is gegaan is het mogelijk om de overeenkomst in onderling overleg te beëindigen, of een wijziging door te voeren. Een product aankopen waar je achteraf niet tevreden bent lijkt ons niet meteen de beste oplossing op lange termijn.

We werken standaard met een 30-70% regel. 30% voorschot bij bestelling, 70% na de werken wanneer alles correct geplaatst werd. Voor grotere projecten is het mogelijk dat er gewerkt wordt met een 30-40-30% regel. 

Helaas is het niet mogelijk om maatwerk te retourneren.

Wat gebeurt er bij een defect of storing van mijn product?

Graag lange tijd gerust na de aankoop? Goed nieuws, want bij Reflek geloven wij het principe "vertrouwen komt langs 2 kanten". Heb je gekozen om Reflek klant te worden? Wel, dan kan jij gedurende 5 jaar lang bij ons terecht bij elk mogelijke defect of storing. Hierbij zijn de analyse, oplossing en werkuren volledig kosteloos voor u. Let wel: er zijn enkele uitzonderingen (storm, nalatig gebruik, schade door jezelf of derden,..)

Als familiebedrijf vinden wij een transparante en open communicatiestijl cruciaal. Je kan je dus verwachten aan eerlijk en correct advies, met voorstel op maat van je wensen. Heb je besteld bij Reflek? Dan is dat goed nieuws, want wij zijn gepassioneerd om elk project tot een goed einde te brengen. Daarom staan wij ook altijd klaar om mensen te helpen bij alle vragen: voor, tijdens of na installatie. Onze service loopt trouwens 5 jaar door na aankoop van je product.

Reflek werkt enkel met producten waarvan wij weten dat deze lang zullen mee gaan. 
Onze zonweringen en overkappingen zijn CE-gecertificeerd en gemaakt in België of voor sommige producten in Nederland en Duitsland. De criteria voldoen aan alle kwaliteit- en technische vereisten om een lange levensduur te garanderen.